Top :. World :. Shqip :. Arsimi :.
List is sorted by rating
Rating (?)
Tweets (*)
pr *
 • Universiteti i Prishtinës
 • www.uni-pr.edu
 • Faqja e Universitetit te Prishtines. Këtu do ti gjeni informtat e nevojshme për të zgjedhur se çka deshiron të studion.
4.3
(si*)
>20
7
 • Wikipedia
 • sq.wikipedia.org
 • Një enciklopedia e bërë përmes bashkpunimit të autorve të ndryshëm.
4.3
(si*)
-
7
 • Gjuha shqipe
 • www.gjuhashqipe.com
 • Në këtë faqe ju do ti gjeni disa softuere kryesore të përkthyera në gjuhen shqipe.
4.1
(2)
<10
5
3.9
(si*)
>10
4
 • Shkolla Rrezor
 • www.shkollarrezor.com
 • Informata për këtë shkollë. Njoftime për ndënësit dhe prindert.
3.7
(si*)
-
3
 • Shkenca.org
 • www.shkenca.org
 • Faqe shkencore për shkenca natyrore dhe të gjuhes Shqipe.
3.7
(si*)
<5
4
 • Vargmal
 • vargmal.org
 • Vargmali është një sipërmarrje gjallarësh me synim kryesor njohjen, përhapjen dhe lëvrimin e kulturës burimore shqiptare.
3.5
(si*)
<5
3
3.4
(si*)
-
5
 • Studente Shqiptare online
 • studente.aldisha.com
 • Kurse dhe studime online për të gjithë studentët që duan të permirësojnë cilësinë e tyre intelektuale.
3.1
(si*)
-
0
Similar categories: