Top :. World :. Shqip :. Biznes :.
List is sorted by rating
Rating (?)
Tweets (*)
pr *
 • 100oferta.com
 • 100oferta.com
 • 100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
5.0
(4)
>5260
3
 • Njoftime.com
 • www.njoftime.com
 • Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
4.0
(5)
>200
4
 • Bank of Albania
 • www.bankofalbania.org
 • Albania's central bank. Providing information on the economy, financial system, and banking legislation.
4.0
(si*)
<5
6
 • Mbreti i Tregut
 • www.mbretitregut.com
 • Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...
3.7
(si*)
-
4
 • Alb Mark
 • albmark.com
 • Albania Marketing ju informon rreth te rejave me te fundit per vende te lira pune, pasurive te patundeshme, auto market dhe lajmeve me te reja mbi ekonomine vendase.
3.7
(si*)
>30
2
3.7
(si*)
-
4
 • Eagle Mobile
 • www.eaglemobile.al
 • është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi
3.7
(si*)
-
4
3.6
(si*)
<5
5
3.6
(si*)
-
3
 • Sina 98
 • sina98.al
 • Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve
3.6
(si*)
-
3
Similar categories: