List is sorted by rating
Rating (?)
Tweets (*)
pr *
 • Bilanc 2008
 • www.bilanc.com
 • Program per menaxhim fianciar dhe kontabel
3.6
(1)
-
3
 • Shqip Toolbar
 • www.shqiptoolbar.com
 • Nje komplet veglash ne te cilin do te gjeni radio, lajmerues per email dhe kerkim ne shqip.
3.3
(si*)
-
3
 • Shqip Messenger
 • www.shqipmessenger.com
 • Shkarko messengerin në gjuhen shqipe se bashku me shume shtojca te ndryshme ne gjuhen shqipe.
3.3
(si*)
-
3
 • Cplus Media
 • www.cplusmedia.com
 • Sherbime ndertimi dhe zhvillimi faqjesh interneti, duke perfshire reklamimin dhe marketingun per to.
3.2
(si*)
-
4